1930\'S VINTAGE ROSENTHAL BAVARIA 3 MICKEY MOUSE IMAGES GOLD TRIM CHINA TEA PLATE


1930\'S VINTAGE ROSENTHAL BAVARIA 3 MICKEY MOUSE IMAGES GOLD TRIM CHINA TEA PLATE

When you click on links to various merchants on this site and make a purchase, this can result in this site earning a commission. Affiliate programs and affiliations include, but are not limited to, the eBay Partner Network.


Buy Now

1930\'S VINTAGE ROSENTHAL BAVARIA 3 MICKEY MOUSE IMAGES GOLD TRIM CHINA TEA PLATE:
$600.00


1930\'S ROSENTHAL BAVARIA MICKEY MOUSE IMAGES CHINA GOLD TRIM TEA PLATE

click picture to enlargeclick picture to enlarge
You are offerding on a 100% AUTHENTIC EXTREMELY RARE RARE 1930\'S ROSENTHAL BAVARIA MICKEY MOUSE IMAGES CHINA GOLD TRIM TEA PLATE The proof of Authenticity is validated on the bottomof theplate by it\'s Signature Green & Red Stamps\"ROSENTHAL-BAVARIA\" \"R\". There is slight paint chippings which are mostlyon the MM images. In EXCELLENT Condition for its age!!!Please refer to pictures for more details about what the item looks like!


MEASUREMENTS (APROX) (INCHES)2 1/8\" x 2 1/8\" /Height 3/4\"/Around (Top) 16\" (Base) HOURS: MONDAY-FRIDAY 9:00am-6:00pm See my other listings for more great items!

click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge click picture to enlargeclick picture to enlarge
I ONLY ACCEPT PAYPAL PAYMENTS. NO EXCEPTIONS!ITEMS WILL ONLY BE SENT OUT AFTER THE PAYMENT IS RECIEVED.PAYMENTS ARE DUE WITHIN 3 DAYS. IF YOUR PAYMENT IS NOT RECIEVED, THE AUTOMATED SYSTEM WILL AUTOMATICALLY FILE AN UNPAID ITEM DISPUTE.PLEASE CONTACT ME (AMBI161616) IF IT WILL TAKE YOU THE (BUYER) A COUPLE OF DAYS FOR ME TO RECIEVE YOUR PAYMENT! CERTAIN SITUATIONS CAN ALWAYS BE ARRANGED!
DOMESTIC BUYERS & INTERNATIONAL BUYERS:
ALL ITEMS WILL BE SENT OUT WITHIN 2-3 DAYS UPON RECEIPT OF CLEARED PAYMENT, WITH THE EXEPTION OF WEEKENDS & HOLIDAYS!
I DUE CHARGE AN ADDITIONAL $2.00 FOR EACH ITEM SOLD! THIS CHARGE STILL APPLIES TO FREE SHIPPING! NO EXCEPTIONS! THIS CHARGE IS FOR THE HANDLING CHARGES AND THE COST OF PROPER SHIPPING MATERIALS!I LOVE TO COMBINE SHIPPING WITHIN 3 DAYS OF THE ITEM BEING WON! I CHARGE AN ADDITONAL $1.00 FOR EACH ADDITIONAL ITEM THAT IS WON! ALL SHIPPING CALCULATIONS ARE DONE THROUGH ’S SHIPPING CALCULATOR WHICH MAY DIFFER FROM THE USPS SHIPPING RATES.IF THERE IS ANY MONEY LEFT OVER FROM SHIPPING COSTS, IT WILL BE AUTOMATICALLY REFUNDED TO YOUR PAYPAL ACCOUNT, UPON MY RETURN FROM THE POST OFFICE.PLEASE REQUEST A TOTAL FROM ME BEFORE SENDING ME PAYMENT. THIS WILL ALLOW ME TO SEND YOU THE CORRECT SHIPPING COSTS!INTERNATIONAL BUYERS ONLY:SINCE, I HAVE ENCOUNTERED SEVERAL FRAUDULENT INTERNATIONAL BUYERS & CLAIMS; I WILL ONLY SHIP ITEMS OUT BY USPS EXPRESS GUARANTEED UNLESS THE COUNTRY WILL NOT INSURE ITEMS OVER $500.00. IN THIS CASE, UPS WILL BE USED FOR SHIPPING INSTEAD!THIS SERVICE PROVIDES SHIPPING INSURANCE & A TRACKING NUMBER OTHER THAN A CUSTOMS COFIRMATION NUMBER THAT DOES NOT SHOW WHERE THE ITEM IS LOCATED (CAN NOT BE TRACKED).PLEASE PROVIDE ME WITH YOUR TELEPHONE NUMBER UPON CHECKOUT, AS IT IS REQUIRED BY THE USPS POSTAL SERVICE FOR SHIPMENT! THE ITEM CAN NOT BE SENT OUT WITHOUT ONE!PLEASE DO NOT ASK ME TO DECLARE A LOWER VALUE FEE FOR ITEMS WON TO REDUCE YOUR POSSIBLE DUTIES, OR ASK ME TO DECLARE THEM AS A GIFT, AS THIS IS FRAUDULENT (AGAINST THE LAW).TAX DUTIES/CUTOM FEES ARE NOT INCLUDED (BUYER IS RESPONSIBLE) (AGAINST THE LAW). SHIPPING INSURANCE IS REQUIRED! NO EXCEPTIONS!THERE IS A $2.00 ADDITIONAL FEE FOR EACH ITEM SOLD. THIS CHARGE IS FOR THE HANDLING CHARGES FOR THE COST OF PROPER SHIPPING MATERIALS! THIS CHARGE STILL APPLIES TO FREE SHIPPING!SOLD AS IS! NO EXCEPTIONS! Add to Favorite SellersAbout Pagestore var FV = window.FV ? window.FV : 0; if (FV 0) { var FP = navigator.plugins[\'Shockwave Flash\']; if (typeof FP == \'object\'){ for (t=7;t>0;t--){ if (FP.description.indexOf(\' \'+t+\'.\') != -1){ FV=t; break } } if (!FV) FV = 8; } } else { document.writeln(\'\'); document.writeln(\'on error resume next\'); document.writeln(\'dim FO\'); document.writeln(\'for t=7 to 1 step -1\'); document.writeln(\'if FV < 1 then\'); document.writeln(\'set FO = & t)\'); document.writeln(\'if IsObject(FO) then\'); document.writeln(\'FV = t\'); document.writeln(\'end if\'); document.writeln(\'end if\'); document.writeln(\'next\'); document.writeln(\' \'); } } if (FV>5){ var sellerID = \"ambi161616\"; var flashPath = var configVars = var strFlashObj = \"\"; document.write(strFlashObj); } else document.write(\' To view the showcase you need Flash 6 or higher. Click here to Install it now.
--or--
View Other Listings for ambi161616\');
txzj pxzj6179 txzj70

1930\'S VINTAGE ROSENTHAL BAVARIA 3 MICKEY MOUSE IMAGES GOLD TRIM CHINA TEA PLATE:
$600.00

Buy Now